TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!!

Är så sjukt trött! var länge sen jag var så här utpumpad både i kropp och knopp. Är nästan lite rädd att jag håller på att bli sjuk, hoppas inte det eftersom att det är min vecka med grabbarna så jag behöver all energi till dom sen verkar vädret bli sämre så om vi måste vara inne nån dag kommer det nog bli tungt. Killarna blir så rastlösa när vi bara är inne en hel dag och det är inte nå roligt. Är även lite orolig i skallen. Finns mycket att tänka på, varför måste livet vara fyllt av så många svåra val och så många osäkerheter?
Sitter och ser American history X. har sett den flera gånger tidigare men nu var det några år sen sist så jag tänkte att det var lika bra att slå igång den när det ändå bara var skit på TV. har jobbat hela dan och i den här värmen så ökar väl det säkert på känslan av utmattning som befinner sig i min kropp just nu. Tränade ett styrke pass som avslutades med 15 minuter på cykel.

latsdrag
enarmsrodd i cabel
ryggresningar med hantellyft
hantelcurl
pushdowns med rep
bicepscurl med z-stång
stående tricepspressar över huvudet med z-stång

Så nu tog filmen slut och min dag också, gonatt!

Suuuurströmming!!

Dagen började med Att jag tog bilen in mot stan och skjutsade Madde, Lucas, Melwin och Elin till Boviken innan jag drog i mig en portion brutal fx blandat med en portion EAA fx och åkte mot gymmet. bröst, axlar mage stod på schemat idag och det utspelade sig som följande:

Sne bänkpress i smith - situps
liggande hantelpress - liggande benlyft
hantelyft åt sidan - cabel flys
Axelpress - snea situps på boll 

Sen drog jag själv ut till Boviken och på vägen hämtade jag upp Emma, Delia och ett gäng nygrillade kycklingklubbor=) Väl ute på stranden började jag mumsa på kycklingklubborna och lite sallad, riktigt bra strandmat! Vi bestämde oss också för att äta surströmming till middag vilket var riktigt lyckat! mums mums=)
Imorgon är det jobb igen och grabbarna ska få vara på dagis. blir en lång dag på dagis för de stackarna, tur det bara är en dag dom behöver göra det i veckan och sen blir det inget dagis alls på 6-7 veckor. Har tänkt lösa sommarens jobb med barnvakt så dom slipper vara på sommardagis med nya fröknar och i lokaler som är nya för dom.

Billionaire...

Borde egentligen ligga och sova för länge sen men jag måste bara dela med mig av den här innan jag dyker in under täcket. Har hört den vanliga versionen flera gånger tidigare och älskat den men den här aukustiska versionen är ju om möjligt ännu bättre! Skulle döda för att ha den rösten, såååååå sjukt bra!!


Sassa brassa mandelmassa...

Idag har större delen av dagen spenderats med Madde och grabbarna på Leos lekland, behöver jag säga att det var succé? Dom sprang runt där och lekte, klättrade, åkte och allt annat man kan göra på det där stället. själv blir man trött bara av att se deras fantastiska energi=)
Jag har även hunnit med ett benpass idag. vaknade med lite ont i halsen men chansade ändå och drog till gymmet. Hoppas det går bra inatt, vill inte bli sjuk. Har ju tänkt åka och träna imorgon förmiddag innan jag ska hämta upp grabbarna då det byter till min barnvecka imorgon. Dagens pass bestod i alla fall av:

Benspark
liggande lårcurl
benspark åt sidorna
vadpress i vadmaskin
vadpress i benpressmaskin
Knäböj på bänk
balansplatta

Nu måste jag snart hänga tvätt och sen sova så jag orkar med kommande veckas prövningar=)

Midsummer!

Jaha då var det midsommardagen då. Ikväll har jag haft trevligt besök av Edvin och herr och fru Häger. Vi såg den ofrivillige golfaren och åt popcorn och lufttorkat nötkött=)
Igår jobbade jag till 17,30 och på jobbet han jag med 1 innebandypass, nån timme i solen och 1 gympass. gympasset där på eftermiddan var riktigt segt kan jag lova! energinivåerna i kroppen var inte höga då. Inga larm än, får väl se om veckan som kommer kan ändra på det. på kvällen drog jag till Anton och Maria (herr och fru Häger) där vi var ca 15st som åt grillat, drack gott och hade en awsome kväll helt enkelt! Kvällen avslutades i honkens nya lägenhet med ett buremål från krysset.
Imorgon ska jag försöka klämma iväg ett träningspass, det blir nog ben och nått annat, sen gång på rullband alternativt en PW ute i solen=)
Nu blir det gonatt!

Spinning + bilder.

Igårkväll på jobbet så var vi på ett spinningpass. Det var förövrigt det första spinningpasset i mitt liv. Jag måste erkänna att det var riktigt roligt och det kommer garanterat att upprepas. Jag har väl rätt många gånger kvar innan jag är i Annas nivå, hon har ju äkta spinningskor och allt, men helt värdelös var jag nog inte=)
Idag när jag  hade slutat jobbet så åkte jag och hämtade grabbarna sen åkte vi hem och klippte gräsmattan och åt lunch. Sen satte vi oss i bilen igen, hämtade upp Edvin och Josefin i Örviken innan vi ställde in färden mot Boviken. Vi hade några riktigt härliga timmar där på stranden och pojkarna sprang runt och lekte, att vattnet var väl kallt brydde dom sig inte om det minsta=)


   

  

 
En massa bilder föreställandes Melwin som leker i ett buskage, melwin och lucas som sover i en tippad cykelkärra, min fantastiskt galet goda examenstårta(tack Madde!), Nya kläder(silver star t-shirt och tapout shorts), husbränning och hamburgerlunchen från häromdagen. Ni får själva räkna ut vad som är vad.

Den där tårtan var förövrigt förmodligen både den onyttigaste och godaste tårtan jag någonsin ätit, längtar redan tills nästa gång! åhhh va det vattnas i munnen nu! =)


Soooool!!

Solen skiner och det är jätte härligt ute. Har legat i en solstol ett tag och jag ska nog snart ge mig på ett försök till. tyvärr finner jag ingen riktig ro och kan inte slappna av riktigt. Känner mig lite nere idag. Ska snart ta bussen in mot stan och hämta upp bilen. måste förbi ica maxi innan jag börjar jobba. Ska köpa lite kvällsmat och ett par foppa tofflor för 79spänn. (fake så klart) Får så ont i fötterna av skorna jag har på stationen nu, dessutom är dom så sjukt varma så jag måste köpa ett par nya. tycker att 79kr för ett par skor känns överkomligt. Hoppas natten går bra. vore skönt att få sova eftersom att jag ska vara med pojkarna hela dan imorrn. fast bara för att jag säger så kommer väl larmen att hagla in.


Bilder...

kommer inte idag. har sladden till telefonen i sovrummet och det är ju faktist 5 meter dit! orka gå liksom!?

Idag fick jag äntligen en sovmorgon! var hur skönt som helst och imorgon får jag en till, välbehövligt för jag är sjukt trött! Sen gjorde jag en fantastisk lunch. gjorde hamburgare på 340g nötfärs, 1 äggvita, 1/2 lök, 2 tsk curry paste, salt, peppar och chilipeppar. Det serverades med GI-bröd, 75g 10%ig ost, 1/2 burk creme fraiche mexican chili, bladspenat, gurka och paprika. sååååååå gott det var! =)
Jag gick på stan en sväng med Samme innan dagens tränignspass och lyckades hitta en tröja som var på MQs rea men jag höll mig från att köpa den, duktig Jonas! Sen var det då dags för gym. Kul att ha sällskap dit av Samme. Dagens upplägg var bröst, axlar, bicep och rullbands gång.

5 set sne hantelpress

4 set bänkpress

4 set hantel flys, 2 superset med axellyft åt sidan

2 set axellyft åt sidan superset med hantelbicepscurl

4 set axelpressmaskin 3 superset med rakstångs bicepscurl

5min 6km/h 0lutning
5min 6km/h 8lutning
5min 6km/h 12lutning

Nu ikväll var jag, Samme och Honken i Bergsbyn och spelade lite discgolf, var väl halvkul. jag är lite för dålig för att det ska vara riktigt kul. dessutom var det så löjligt mycket mygg och nötte sönder mitt ena finger. Kan bli fler gånger men jag måste nog tjuvträna lite innan det och framför allt vänja fingrar och axlar för jag lär ha ont i morgon. På tal om imorgon så imorgon blir första jobbnatten för den nya sommaren.
Just tusan! på tal om jobb så måste jag nog gå med i facket nu, eller i alla fall A-kassan. Borde väl ha gjort det redan förra sommaren, det kanske jag får sota för till hösten.

Slash + fergie + Cypress Hill= braaaaaaaaaaaa!!

 

 




Så där ja! Riktigt bra musik! Måste säga att Fergies röst gifter sig riktigt bra med rockmusik, sen när man blandar in cypress hill på ett hörn så blir ju även det riktigt hårt och coolt!

sitter bakåtlutad i en fåtölj på jobbe...

sitter bakåtlutad i en fåtölj på jobbet och ser slovkien-parguay i fotbolls vm. Trist att sverige inte är med, känns nästan lite ointressant då. Mina ögonlock är sjukt tunga just nu, finns risk att det blir en tupplur strax:-)


Bröllopsfeber!!

jaa bröllopsfeber i den bemärkelsen att jag blir alldeles matt och slut av allt bröllopssnack! Dom sänder nu på både ettan och fyran om bröllopet och har gjort det mer eller mindre hela dan, nästan hela veckan faktist! Tycker nästan lite synd om Viktoria och Daniel som måste gifta sig på ett sånt där sätt! Det kan ju inte bli mer opersonligt! som att gifta sig på nobellmiddan, det är ju ingen stor skillnad på gästlistan, byt ut några vetenskapsmän mot ett gäng överklasssnorungar som i vanliga fall hänger på stureplan så är vi i hamn...

Idag har jag stått och visat en brandbil för en massa ungar på joypeak, en familjefestival här i närheten. Det var rätt kul men vädret hade ju gärna fått vara bättre! regn och rusk! Sen efteråt hade jag tänkt gymma men när jag väl hade kommit dit så var det stängt för taekwondoklubben skulle ha nån säsongsavslutning, typiskt! jag som var så peppad på ett hårt pass. får bli imorgon på jobbet istället. hoppas jag får tid att gymma, är inte så peppad på innebandy utan jag går hellre till gymmet och pressar på ryggen lite.

Nu blir det snart sängen, ska ju upp tidigt imorgon. ska försöka bli lite bättre på att skriva här. saknar det faktist, är skönt att skriva av sig lite.

Dumma internet!!

Ber om ursäkt att jag varit så dålig på att uppdatera. hade ju verkligen kommit in i ett skönt flow där med ständiga uppdateringar men säg den glädje som varar!? numera har jag internet och mobiltelefon på samma nät, 3, så när det ligger nere så är jag helt (mer eller mindre) isolerad från omvärlden. Nu funkar det i alla fall och ikväll känner jag att jag har lite tid över för en mjukomstart.

Har börjat jobba igen, äntligen! Den här veckan har bestått av dagtidsjobb varje dag då det är introvecka för oss sommarjobbare. Har varit rätt soft med genomgångar och repetitioner av arbetsmetoder och så vidae. i tisdags hade vi heldagsövning med sommarvikarierna från ambulansen och idag hade vi släcktekniksövning i ett hus som vi sedan brände ner. riktigt riktigt kul! Roligt att se vilken skillnad det blir att rökdyka i ett hus som brinner jämfört med containrar och betonghus som det är på skolan. Tog lite bilder och filmade lite, ska se om jag lyckas få upp dom här. bilderna ska väl inte vara nått problem, filmen däremot vet man ju aldrig om jag lyckas hacka hit :P

Trivs väldigt bra på gymmet och är där så ofta jag kan. får väl se när nästa gång blir. Lördag tror jag det får bli!
Fick bli ett kort inlägg nu för att bli lite varm i kläderna men det kommer mera...


Ryggträning.

Sitter och har ett skolmöte nu, avslutning på ett kapitel om olja inför tentan som är imorgon. Så lagom spännande! Tänkte bara berätta lite om gårdagens träningspass. Vart att piska ryggen, baksida axlar och underarmar.

5 set chins

5 set stångrodd - 3superset med frammåtlutande shrugs

3-4 set smala latsdrag

3-4 set roddmaskin

3 set ryggresningar med hantellyft i toppläget. (ruskigt skön övning där man får in 2 övningar i 1, hääärlig pump!)

6 set underarmscurls i  ett par olika vinklar

Funderar på att dra ett bröstpass idag, har inte bestämt mig helt än men det får nog bli så =)
Har lite mer plugg att göra sen inför imorgon som är sista skoldagen men förhoppningsvis hinner jag med att skriva lite mer sen.

Examensvecka!!

Jajjemen, idag började den! Den efterlängtade examensveckan! känn som att 2 lösår har gått väldigt fort och VÄLDIGT mycket har hänt under den tiden. Det har verkligen varit som en berg och dalbana. Men nog pratat om det, ser frammåt istället.
Till lunch åt jag 2 grillade kycklinglår och 175g coleslaw och middagen ser ni på bilden här under:

Det är köttfärsbiffar på 340g nötfärs, 1 äggvita och 1/2 liten lök. Till det serveras 1/2 röd paprika, 175g coleslaw och lite sweet baby rays honey chipotle sås. En fantastisk middag som garanterat kommer att upprepas! =)

Jag fick min tröja idag som jag beställt men när jag tog på mig den så insåg jag att jag fått storlek xxl istället för xl. Den var även betydligt tunnare än jag trodde den skulle vara. Det är dock ingen nackdel då jag inte gillar för tjocka tröjor, dom blir alldeles för varma för mig. Storleken däremot vet jag inte riktigt hur jag ska göra med, vet inte om jag vågar byta för jag vill ju verkligen inte att den ska bli för liten.

  
vad tycks om storleken?

Dagens träningspass bestod av ett benpass. Kom på igår att jag haft samma problem med knäet förut som jag har nu. Det var när jag jobbade som tidnignsbud och sprang mycket utför i trappor. Då fick jag ett rehabprogram av en sjukgymnast som hjälpte väldigt bra och jag har varit dålig på att köra en del av dom övningarna och det i samarbete med löpning och promenader på hårt underlag har nog gjort att jag fått tillbaka problemen. Jag testade alltså på det passet idag och det kändes riktigt bra! Fick bra kontakt med musklerna under passet och jag tror nog att det här kan vara rätt väg att gå. det gäller bara att skynda långsamt.

4 set enbens benspark 20reps

4 set enbens lårcurl 20reps

2 set benspark åt varje sida i cabel 20reps

3 set enbensböj med bakre foten på en bänk 15reps

4 set sittande vadpress

Efter det vart det lite stretching. Blir spännande att se hur benet kommer kännas imorgon.


Kvällsmat för en junkie...

Tänkte bara dela med mig lite av min "kvällsmat" så här kommer en bild:

På bilden syns:

2st Omega 3 (tror märket heter vitalica, nån sån telefonförsäljardeal som jag lurades till)

4st body science fatburner non stimulant

2st 7-keto fx

1st ZMA fx


Axelträning!

Sitter och kollar på första säsongen av The Ultimate Fighter. Många av dom har man ju sett i UFC på senare tid och det är ganska roligt att se vad dom har förändrats och även hur själva upplägget på serien har förändrats.

Syrran var snäll och satt barnvakt ett par timmar idag på dan så jag fick åka och träna. Sånt uppskattas verkligen!=) Det blev axlar idag och sen lite lätt cykling i 10 minuter efteråt för att testa knäet lite. Just nu känns knäet rätt bra så det blir nog mer cykling i veckan, är riktigt less på att inte kunna köra nån form av cardio. Träffade Jonte på gymmet idag, riktigt kul! han körde nått mördarpass som han läst om i nån tidning. såg jobbigt ut men väldigt bra! tror jag ska testa det nån gång och sen skriva upp det här. Tog en portion brutal fx innan träningen och jag måste säga att det kändes bättre idag än sist. Magen gjorde inte samma uppror och jag kände av både beta alaninet och stimmet som är i. känns lovande inför kommande pass. Hur som helt så vart dagens upplägg som följer:

5 set hantellyft åt sidan 8-10 reps

4 set axelpress i maskin 15reps

3 set hantellyft frammåt 10 reps

2 set inåt rotation  i cabel 15reps

2 set utåtrotation i cabel 15 reps

2 set uppåt rotation med hantel 25 reps

Och efter det som sagt 10 minuter i lugnt tempo på cykel

De 3 sísta övningarna är för att stärka rotatorcuffarna, en grupp av små muskler som sitter i axeln vars uppgift är att hålla axelkulan på plats så att axeln inte roteras frammåt av bröst och övrig axelträning. ungefär så har jag för mig att det är i alla fall. Hur som helst så har jag haft lite problem med axlarna framför allt när jag kört tunga pressar men det blir betydligt bättre när jag regelbundet kör dessa rotationsövningar. Det är även anledningen till att jag väldigt sällan kör riktgit tungt i pressövningar för axlarna. ofta håller jag mig till 10-15 reps för tyngre än så och axlarna börjar göra ont, framför allt om jag slarvat med rotationsövningarna (vilket händer, hehe)

Solglasögon!!

Tog just en smak av mitt nya protein. Whey fx tror jag det heter. smaken var i alla fall bananchoklad. Riktigt gott för att vara ett sånt billigt och enkelt protein! nu sitter jag och ser oceans eleven, för vilken gång i ordningen vet jag inte men det tål att ses igen=)

Nu mina vänner skulle jag vilja ha lite hjälp. Är på jakt efter solglasögon men jag har aldrig varit nån solglasögonkille tidigare så jag är lite osäker på vad jag ska ha för några. Skulle vilja ha tips på modeller som kan passa mig. Har inte tänkt lägga ut så mycket pengar för jag vet vad som händer om grabbarna skulle råka komma åt dom med sina klåfingriga händer! =) http://www.brillor.nu där finns det lite att välja på till billiga priser. Så nu är det upp till er att hjälpa mig! =)

Kissie, Oliver de Paris + fake boobs...

Så där ja, just hemkommen och har satt i mig dagens andra probite, beroendeframkallande ooojaa!! Längtar till middagen, blir tacos ala jonas med lite helg lyx för jag har nämligen köpt lite ost som jag tänkte ha till=)

Var just in och läste kissies blogg. http://www.kissies.se för er som inte kan adressen utantill. tydligen sveriges största blogg eller nått sånt. Har kanske varit in där 4 gånger tidigare eller nått i den stilen. har väl inte direkt tänkt att göra det till nån vana att sitta där och gnugga f5. Däremot måste jag fundera ut nånting så min blogg kan växa och jag kan klå henne på bloggtoppen. Verkar sjukt nice att glida runt i fake boobs, träffa Oliver de Paris och få gratis chokladdryck(puckowannabe) hemskickat i krya på dig gåva. Tänk va mycket bra det kan föra med sig att vara sveriges bloggdrottning! Hur ska jag då göra för att lyckas knuffa av henne från den tronen? hmm... får klura ut nått...

kosttillskott och ryggträning.

Fick min efterlängtade försändelse med kosttillskott idag. Tyvärr var tröjan jag beställt inte med utan den skulle komma vid ett senare tillfälle. lite trist eftersom det var den jag sett fram emot mest! Hur som helst så har jag köpt en massa olika grejjer som jag tänkte testa på och jag tänkte skriva ett inlägg här framöver och berätta lite mer om vad varje produkt ska användas till. Jag har i alla fall hunnit med att smaka 2 av dom. dels en protein bar probite fx, marknadens billigaste(?) protein bar. Den smaken jag testade nu var lemon nånting, riktigt god faktist, jag var lite skeptisk för jag brukar kunna ha svårt för saker med citronsmak sen en liten fadäs i chinatown, new york för några år sen. Men jag måste säga att den här hade gott kunnat ha ltie mer smak av citron och gärna lite syrligare utan att det skulle skadat. men som sagt, riktigt god var den. ser fram emot att testa de andra smakerna som jag köpte också. Sen köpte jag även en pre workout brutal fx den smakade precis som red bull fast utan kolsyra. inga problem att få ner men vet inte om jag är så immponerad av effekten, hade väntat mig lite mer kanske. men det är för tidigt att döma ut den ännu, vill ha några pass till innan jag ger ett slutgiltigt utlåtande.
Passet vart i alla fall som följer:

5 set latsdrag.

5 set hantelrodd.

3 set chins med omvänt och halvsmalt grepp.

6 set i en roddmaskin, fick riktigt bra kontakt i den.

2(eller var det 3!?) set vanliga chins

3 set frammåtlutande drag i cabel (för baksida axel)

3 dropset biccecurl i cabel

3 dropset punshdowns med rep

Oj nu när jag tittar på det så här så ser jag att det faktist är mer omfattande än jag brukar träna, men det var ju så kul så jag kunde inte sluta!! =)
Nu ska jag plocka bort grabbarnas middagstallrikar och sen försöka se om mina vänner tänkt besöka mig ikväll eller om jag får äta middag själv.

Bröstträning + spännisbild

Tänkte att jag kan skriva lite mer om mina träningspass. Idag blev det ett renodlat bröstpass med lite magträning efteråt.

5 set bodypress (bänkpress på kroppsvikten)

5 set lutande hantelpress

4 set cabelflys

2 set cabelflys nerifrån

3 set bänkpress i superset med benlyft (kör ibland första övningen igen på slutet med lättare vikt och fler repetitioner för att pumpa ur ordentligt)

Situps med twist + en till magövning.

Blev ett riktigt bra pass och så här såg jag ut efteråt:



har upptäckt att alla träningsbloggar har spännisbilder så då var ju jag tvungen att lägga upp en också=) Fördelen med att ta bilder så här är att det är en bra måttstock för att kunna avläsa resultat i träningen. Fast då vill man kanske egentligen ha lite bättre kvalite på bilderna än så här.
Imorgon blir det nog rygg/baksida axel förhoppnignsvis med pass av Samme.


Kallrökt lax på en torsdag...

Idag är det molnigt och regnigt ute så inlinesen får stå tillbaka lite. Det är väl kanske lika bra det för jag har en känsla av att knäet inte hade gillat det ändå. Men jag klarar inte av att sitta still så jag tar bilen in till stan och gymmar lite isället. Nu har jag ätit lunch för en liten stund sen. vart kallröktlax, omelett och sötstark senap. Kändes nästan för lyxigt för en torsdagslunch (!?) men det gick ju lätt ner=) Riktigt bra att det finns över till en portion imorgon också! Tror att det får bli nått med kyckling till middag men har inte riktigt bestämt vad än, kanske wok det börjar ju bli ett tag sen sist.  

Omeletten blev mer äggröra tack vare min värdelösa stekpanna. Måste se till att få tag i en ny.


Ännu mera sol!!

Idag fick det bli strandpremiär. Jag och Samme styrde kosan mot boviken och la oss där och stekte ett par timmar. Vi behövde dock inte höja våra vassa armbågar speciellt högt för att få plats. Tyvärr var jag tvungen att skynda därifrån efter ett tag eftersom att jag hade avslutningsmöte med skolan, jag skulle redovisa resultatet från en intervju igår. Sammanlagt tog intervju och redovisning ca 5 minuter.  
Igår var jag som sagt på soo shim och tränade. riktigt bra anläggning med en del sköna maskiner och för det priset som dom har över sommaren så fanns det itne så mycket att göra än att köpa ett sommarkort där. Fredag får nog bli nästa gång tror jag. Imorgon funderar jag på att åka inlines en sväng. har en liten teori om att det borde vara skonsammare för knäna med inlines än löpning så håller regnet sig borta gör jag nog ett försök. är ruskigt less på att sitta still!

 

Här är mina små troll som köra på sina batteridrivna motorcyklar som dom fick i julklapp av sin farfar=)

Har insett att det börjar bli dags att söka jobb inför hösten också. känns väl så där  om jag ska vara ärlig. skulle gärna haft nått klart redan så man slapp fundera och oroa sig för vad som kommer att hända. Nu blir det snart kvällsmat, ska även försöka ta mig i säng tidigt ikväll.


RSS 2.0