Ohhh yeah!!!


Delar av innehållet i min senaste beställning från gymgrossisten, xtend och only one.

Xtend är en ruskigt hypad produkt som ska smaka bättre än saft enligt vissa och vara en riktigt bra bcaa produkt som alltså innehåller mestadels grenade aminosyror. de grenade aminosyrorna är de viktigaste för muskeluppbyggnad, den innehåller även vitamin b6 och citruline malate som ska hjälpa till att pumpa ut slaggprodukter ur muskelerna under träning. jag köpte vattenmelon och måste säga att jag är lite besviken på smaken. det är absolut inga problem med att få ner den men smakar verkligen inte bättre än saft!
only one är en multivitamin och mineral tablett som tillför kroppen det mesta av det mesta som kan behövas för en hårt tränande ung man i sina bästa år!=)

Testade no-xplode igår, började med 1 skopa, smaken var väl hyffad, inga problem att få ner den men inte lika god som brutal eller som rage x2. Jag tog den lite väl nära träningen och körde ett tungt hel kropps pass så att känna någon pumpeffekt hade jag väl egentligen inte räknat emd och gjorde det inte heller. Däremot hade jag en grym energi rakt genom hela passet och klämde iväg ett av mitt livs bästa helkropps pass! grymt hög intensitet med i stort sett bara super set och kort vila mellan. jag känner av det i framför allt rumpan och mellan skulderbladen idag, härligt!! =)

Natten som var kunde jag inte sova, det var kvavt i rummet, hade ont i halsen och var lite orolig i kroppen, sov bara ett par ryckiga timmar, max! så jag ska alldeles strax gå och lägga mig så jag orkar jobba dag-dag i helgen. lite segt när jag itne fick nån att byta med så jag kunde jobba dygn i stället men så är det ibland och då kanske jag hinner med 2 träningspass lördag och 2 st söndag, hoppas halsen känns bättre då blir det nog så! ;)


Liiiite bättre...

Mår lite bättre idag, ingen huvudvärk och stelheten i nacken börjar släppa men halsen är inte helt bra än även om den också är bättre. Skönt att det går åt rätt håll i alla fall utan att jag har behövt uppsöka vårdcentralen. Alltid skönt att slippa träffa dom där klåparna!
Igår kväll var vi ett gäng som samlades vid manhemskajen som är en liten småbåtsmarina eller vad man nu ska kalla det i älven mitt inne i stan. Där grillade vi lite middag och umgicks. Jag har ju med mina små ligister så största delen av tiden gick ju åt till att springa efter dom för att se så att dom inte slog ihjäl några ankor eller sig själva. När vi var klara där så tog vi vårat pick och pack och begav oss till Ainas, ett närliggande café där det finns kulglass att köpa, det blev en perfekt kvällsmat! =)
Älskar sommaren när man kan göra sånna saker som igår, uuuuunderbart!
Fick även det första av 2 paket igår, det från MMsports.se som innehöll syntha6 som är ett proteinpulver med lite extra kolhydrater och fett i, blir nog bra att ha som mellanmål. innehåll även NO-Xplode som är en preworkout produkt liknande brutal fx och rage som jag skrivit om tidigare. När man läser resentioner om den så är det nästan bara positiva kommentarer och det är väl förmodligen världens populäraste preworkout så jag var ju tvungen att testa. tänkte ta ett första test ikväll på jobbet, får se om det är något tryck i den där! =)

  

bild nr1: syntha6 och no-xplode, älskar att bsn har röda genomskinliga burkar, bara det är ju en anledning att köpa produkter av det märket! :P
bild nr2: Lucas och Melwin matar ankorna med stenar=)
bild nr3: Lucas är på väg ut i vattnet för att klappa dom snälla ankorna=)


Sweetest ass in the world!!

http://www.youtube.com/watch?v=6nyBQQHWojs
Gick inte att bädda in den men där ska ni få se på musik!?
Självklart finns den ju även på tyska!!
http://www.youtube.com/watch?v=93vRKDPyzhs&feature=related
ALLA låtar borde finnas direkt översatta på tyska, eller!? hmmm...

Nu ska jag göra lunch till grabbarna innan vi drar på ica och inhandlar det sista inför kvällen. Har 2 paket som jag väntar på ska dyka upp, antingen kommer ett idag och ett imorrn eller så kommer båda imorrn. fotar innehållet och lägger upp här, ska bli väldigt spännande! (åtminstone för en nörd som jag!:P)

Grilldag idag!!

Så där, sitter hemma och har just betalat räkningarna, lika kul varje gång! vart så nöjd över att det inte var så mycket räkningar den här gången men insåg just att jag glömt en så jag måste komma ihåg att beetala den direkt när jag skrivit klart här. Är fortfarande krasslig även om det är betydligt bättre än för 2 dagar sen. ont i halsen och svullen om halsmandlarna sen även lite huvudvärk kvar. men jag knaprar ibumetin och bafucin, det lindrar lite i alla fall.
Ikväll ska vi grilla vid manhemskajen, verkar bli ett gäng där. ska bli riktigt kul! Tänkte ta med grabbarna också, kul att ha med dom på saker ibland. dom börjar ju bli så stora nu och blygheten som dom visade upp tidigare en period verkar ha släppt. Just nu hoppar dom i min säng och ropar "jippie yeah yeah!!" haha.
Jag tänkte grilla fläskfilé åt mig då jag hade en sån i frysen sen får pojkarna korv för dom vägrar ju äta grillat kött, konstiga typer det där... Till det tänkte jag göra ett foliépaket med potatis, morötter, lök och kanske lite annat smått och gott!


"bakislunch" från i lördags. var inte så bakis så det här dög fantastiskt bra. typ den perfekta lunchen! världens godaste rostbiffsallad och den sköljdes ner med färskpressad juice av apelsin och honungsmelon och en cola zero. Lektyren är senaste nummret av body som damp ner i min brevlåda i fredags=)


Jag och Edvin i fredagskväll på väg från läkarvägen mot trästocksfestivalen. Lånade Saras röda solglasögon, vet inte riktigt om rött är min färg när det gäller solglasögon!? :P

Formbild på 90kg från i fredags, börjar ta sig nu! =)

Nu när jag är sjuk så är jag inte så noga med maten utan jag försöker få i mig ordentligt med energi för att orka med dagarna och förhoppningsvis bli frisk snabbare. ett snabbt tillfrisknande är det viktigaste för mig. för den sakens skulle sitter jag inte och trår godis hela dagarna men jag försöker äta ordentligt i alla fall.


Sjuuuuk!!

Så värdelöst!! har lyckats gå och blivit sjuk! Halsontet har kommit mer och mer under dagen och nu känner jag mig febrig också. ska ta en dusch snart sen sova. ska försöka ta mig i säng i tid ikväll. Imorgonkväll är det tänkt att jag ska jobba, ett dygn till och med så jag hoppas att det inte blir värre!
I torsdags var jag på trästocks och såg Melissa Horn och efter det såg jag när Crashdiet framförde sin nya låt på nån P# show, ruskigt bra båda 2!!
I fredags var jag också där men blev lite besviken på moneybrother och sen vart det inte så mycket mer konserttittande. Hade ruskigt trevligt ändå, med Edvin i hälarna, eller i hälarna på Edvin vilket man nu vill:P Så levereras det alltid partytricks i ett rasande tempo!
Igår var Samme, Honken och Edwall här och lirade poker. Först gick det upp, sen gick det ner...
Nu orkar jag inte sitta här längre är alldeles skakig i kroppen. hoppas det går över till imorgon!

Spinning!!

Igår vart det en träningsfri dag, förutom inlinesåkningen som blev på kvällen. Åkte örviken fram och tillbaka, tog väl ca 40-50 minuter. riktigt härligt var det! Sen att jag vann pokern gjorde ju inte saken sämre! =)
Känner mig lite stel och öm i axlarna och benen. vart riktigt hårda och bra träningspass i helgen och träningsvärken sitter väl i än gissar jag=) Ikväll blir det spinning på jobbet och om jag inte tar ut mig helt där så går jag nog upp till gymmet och pumpar ur den sista energin i benen efteråt. Imorgon ska jag jobba dag så då blir det ett till träningspass och även veckans andra värmeövning. Imorgon när jag slutat så tänkte jag rulla ner på stan. trästocks har ju börjat nu och klockan 18:00 imorgon så spelar Melissa Horn, det vill man ju INTE missa! =)
Har just Lagat 2st matlådor till imorgon. Blev tacos gånger 2! =)

Skogsbrand!!!!

Njaa Linnea, lite gjorde jag faktist illa mig, fick ett sår på axel/skuldra men inget som en hårding som jag grinar över! =)

Idag skulle ju vara min lediga dag och visst fick jag sova ut men sen började telefonen ringa. först ville dom att jag skulle köra en vatten transport ut i skogen till nån brunn eller pool eller nått som behövde fyllas på. Visst tänkte jag, några timmars lön, lite mer körvana med tankbil och att ställa upp när dom fråga. 3 bra saker i en, typ som ett kinderägg fast utan några kalorier! haha. Sen när jag väl kom till stationen så visade det sig att en skogsbrand härgade i skogen(shocking!?!?!?) och båda tankbilarna användes där så det vara bara att vända. på bussen hem ringde dom och frågade om jag kunde jobba i natt, från 21 och resten av natten. sitta ute i skogen på eftervak kändes väl inte som det roligaste jag kunde hitta på ikväll men jag tänkte att pengarna är bra och jag vill jobba så mycket jag kan nu eftersom att jag itne vet hur det blir till hösten emd jobb så jag sa ja. Hinner bara hem och trycka i mig en stoooor portion mat för att orka natten så ringer dom och säger att markägaren ordnat vak på annat sätt så vi behövs inte där. Tur man har snälla vänner som hänger med i svängarna. Planen för kvällen var nämligen att spela poker så först fick jag blåsa av allt men nu är vi på igen! Ska snart knyta på mig mina inlines, åka förbi bankomaten och ta ut mina livsbesparingar och sen dra till örviken för att spela av Edvin, Jonte och Johan deras veckopeng.

Har även ringt och pratat med en man som förhoppningsvis är min framtida arbetsgivare. Finns ett jobb ute som jag tänkt söka och gärna vill ha så jag tyckte det var lika bra att ringa upp VDn för företaget, presentera mig och fråga lite om företaget. Håll alla tummar nu för att jag får det här, vore riktigt kul!

Söndagkväll.

Har jobbat dygn och slutade för nån timme sen, har hunnit äta middag bestående av grillad kyckling och coleslaw och även duschat av grabbarna som sitter i soffan och ser boog och eliot nu innan dom ska i säng för natten. Imorgon börjar kommande vecka med ett dagpass och då kommer genomgång av gymmaskinerna mest troligt stå på schemat eftersom att idag på jobbet lyckades jag med konsstycket att slita av en vajer på Lat row maskinen, ännu ett teckan på att man är för stark:P Hade lastat på 90kg i ett mag som går fullt vid 150 med andra ord hade jag gott om spelrum. Helt plötsligt går ögglan vid handtagsfästet av mitt i tu och jag flyger bakåt, gör en halv bakåtvolt och landar på nacke på kanten av rullbandet som står bakom maskinen, benen fortsätter rörelsen och dunkar i armstödet på rullbandet. Dom kom till och med upp från vagnhallen som ligger en våning ner och frågade vad som hänt för dom hade hört smällen där nere.

Som vissa kanske redan listat ut så vart det rygg/baksida axel nu på eftermiddan, på förmiddag idag han jag med ett bröst och axelpass och igårkväll så var vi ute och sprang 6km och sen körde jag lite ben på gymmet, hårdträning senaste dygnet med andra ord=) Löpningen gick JÄTTE bra! skönt att känna att kondisen verkligen förbättras och att jag känner mig lättare och lättare i kroppen. Nu ikväll var det semesterpriodsbyte vilket innebär att jag får ett lite annat gäng att jobba med nu kommande 4 veckor, får väl se vad dom vill göra på fysen men jag vet att det brukar vara rätt bra, bland annat cirkelträning brukar dom kunna köra igång vilken kan vara skönt som omväxling. Blir lite som styrka med hög puls=)

Fettma!!

Var på ica maxi idag, var rätt mycket folk där och jag insåg verkligen att det inte är så konstigt att fettma och övervikt börjar bli allt vanligare och ett större och större problem i samhället. Det är verkligen svårt att hålla sig från godishyllorna. Nu mera finns ju de flesta sorters godis, snacks och sötsaker att få tag på i varenda matvarubutik. Många, bakar ju även bullar med mera i butikerna vilket gör konditorier överflödiga och så mycket enklare att få tag på. Om man kunde införa en paragraf i konkurrenslagstiftningen som gör att matvarubutiker inte får sälja godis, bakverk och liknande så skulle visserligen matvarubutikerna tappa en väldigt stor del av deras vinst däremot skulle godisbutikerna gå bättre och jag är säker på att folk skulle konsumera betydligt mindre sötsaker. Jag tycker det är lite skrämmande vad folk lägger ner pengar på sötsaker och slisk som verkligen inte är bra för kroppen, och det här skriver jag samtidigt som jag sitter och festar till fredagskvällen med en cola zero. Den är ju visserligen kalorifri men det är fortfarande läsk och ett sätt att stilla sötbegäret. Jag har alltid stora problem att gå genom en butik utan att köpa något och sen den självplågare jag är går jag gärna förbi wienerbröden och lösgodiset bara får att få känna lukten.

Vart ingen träning idag, visade sig att ingen av mina barnvakter hade möjlighet idag. Däremot så ska jag jobba dygn från imorgonkväll så då ska jag passa på att träna en massa och även till veckan blir det massa träning. jobbar 4 pass och övriga dagar ska jag försöka promenera ltie och ta mig till soo shim nån gång, saknar faktist soo shim lite. Gymmet på jobbet har inte samma känsla, den ända fördelen med jobbgymmet är att där kan man träna utan tröja :P Hehe

Nu ska jag gå och skälla på kidsen som bara busar och vägrar sova.

Morgon idag också...

Ja det blev morgon idag också, fast nu har den då verkligen övergått till förmiddag. Fick sovmorgon imorse. mina söta ungar kom inte och sa gomorron föräns vid kvart över 8 vilket kändes helt underbart, bra start på dagen! hoppas den fortsätter i samma stil=)

Gårdagens middag: 400g fläskfilé med chipotle rub, 200g potatis som var rostad i ugnen, 200g champinjoner och 1/2 rödlök som var smörstekt, extra kryddig beasås och en skvättsing bbq sås. Middag för en kung med andra ord! =)


Morgon... eller är det!?

Så nu är det morgon igen, eller förmiddag rättare sagt. Drömde en riktigt jobbig dröm inatt. sånt går ju fetbort! Nu skiner i alla fall solen ute, det verkar vara varmt men blåser lite. Tror jag tar en unge under varje arm och beger mig till stranden. ska laga ihop lite kyckling och grönsaker att ta med till lunch och en massa vatten! =) Känner mig lite sliten från igår måste jag faktist erkänna. När det är så där varmt och det var igår och man svettas så otroligt mycket som jag gjorde där under några timmar på eftermiddan så är det svårt att återhämta sig tycker jag.


Jag och min morgonshake.

Förövrigt är det här inlägget skrivet kring halv 10 imorse men just när jag skulle lägga till bilden så la mobilnätet ner igen så det sket sig. sen har det legat nere tills alldeles nyss. ruskigt handikappad jag känt mig idag, skönt att det funkar nu igen=)


Hot hot hot!!

Idag på eftermiddan var det väl ungefär lika varmt och kvavt ute som nere hos hin håle him self! Då skulle vi bestämt öva rökdykning! =) Det är otroligt kul men vaaaaarmt! bara att ta på sig larmstället gör att det sprutar svett och sen när det är varm, ja ni kan ju säkert lista ut att det blir ännu värre då! =) Efter Rökdykandet, 2 kg lättare av svettningen som uppstod var det sen dags för innebandy match. 3 mot 3 som vi alltid spelar på stationen och dom 3 älsta mot dom 3 yngsta. Behöver jag berätta att svettningarna inte direkt avtog!? När vi hade spelat typ 1 timme så gick jag upp till gymmet och körde några set chins och dips. kände mig förvånansvärt stark men energin tog slut efter 6 set kan jag lova! Efter det var det bara att dricka, dricka och dricka ännu mera för att återställa vätskebalansen=)

Imorgon blir nog träningsfri, kanske kör nått enkelt här hemma men inget avancerat. På fredag däremot ska jag försöka få barnvakt och dra på soo shim och köra skiten ur mig! har inte varit där på typ 2 veckor så jag börjar längta dit lite måste jag säga=)

Nu ska jag se lite mera vänner sen blir det nog sova, är riktigt seg i kroppen!

I'm baaaack!!

Sitter och ser yes man. har just uppdaterat min telefon med ny programvara och hade tänkt lägga upp nån bild nu på maten jag ätit till middag igår och lunch idag men det gick inget vidare för bilderna jag tog igår vart skit dåliga så det känns inte lönt att lägga upp dom. Kan berätta istället vad det var jag åt. Gjorde biffar på 340g nötfärs, lite rödlök och lite hackad champinjon + kryddor och äggvita. jag la cheddarost på och stekte lite champinjoner och rödlök till. det serverades med paprika och lite grönt och sen även en hemmagjord dressing på kvarg, sweet shili sås, bbq sås och kryddor. Det hela vart riktigt riktigt gott och mättande! vart fantastiskt gott att steka ihop rödlök och champinjoner, kommer garanterat att göras igen!

Anledningen till att jag varit så dålig på att uppdatera är väl egentligen att jag knappt varit hemma på bra länge! har jobbat en del och övrig tid har spenderats på strand eller på festivalen som var i helgen. riktigt kul var det! var ut både fredag och lördag och det vart ju kanske inte någon hälsosam och nyttig helg men jag hade faktist inte gått upp nått i vikt från förra veckan till idag. Vägde mig imorse och vågen stod på 91,5kg. Kommer ställa in siktet på 85kg och vara stadig där, inte som när jag kom under 90 och firade så hårt att jag gick upp ett par kilo igen utan nu blir det hårdkörning!

Tränar massor, ofta blir det dubbelpass på jobbet med både innebandy och gym eller gym och cykel. Känns riktigt bra måste jag säga så om jag nu blir strikt och ordentlig med kosten kommer det nog hända grejer hoppas jag=)

Imorgon blir det nog strand och grillning här på kvällen. kanske klipper gräset också, om jag ids. skulle veeerkligen behövas!!

UFC 116 + Sleepless på brandstationen.

Är nu hemkommen från mitt första dygnspass för sommaren. Det har gått väldigt bra men blev lite segt på slutet med tanke på att jag bara sovit typ 15 minuter totalt. Tyvärr var det itne för att jag var ut på något roligt larm utan jag kunde bara inte somna inatt så när klockan var 4 gick jag och satte mig vid TVn och såg UFC 116. Riktigt bra gala faktist. var flera bra matcher. första gången jag såg brook lessnar fightas. han är ju ett riktigt monster! stor som ett hus, stark och smidig. betydligt roligare att se än många av de andra tungviktarna som bara ser feta ut och blir helt utpumpade efter en halv rond.
Nu känner jag att tröttheten börjar trycka på. ska snart gå och blanda en kanna fun light och dra i mig tillsammans med diverse piller=)
Igår körde jag ett bröst/triceps pass. Fick riktigt bra effekt av brutal fx igår, var pigg, speedad och kände mig stark. var väl inga vikter att skryta med men fick sjukt bra kontakt! har känt att det varit lite si och så med kontakten senaste tiden men igår vände det! riktigt härligt=) Efter gymmandet satte jag mig en halvtimme på motionscykeln.
Idag så tränade jag rygg/biceps/mage före lunch. Även idag fick jag bra effekt av brutal och framför allt riktigt bra kontakt! körde negativa chins med luftpaket på ryggen och i latsdragen och rodd dragen hade jag grym kontakt! härligt härligt=) Efter gymmandet så åt jag lunch och vilade lite innan jag satte mig på cykeln i 30minuter. hade egentligen tänkt sitta längre men efter drygt 30minuter började knäet ömma och det finns absolut ingen anledning att nöta på det i onödan anser jag.
Har även hunnit med att byta olja och oljefilter i mammas bil. första gången jag gör det men det gick bra, var inga större konstigheter.


Hamburgare!!!


Räkmacka + cola light som vart lunchen häromdan. Kajutan är det som gäller när man vill ha en riktigt bra räkmacka att glida runt på... :P


Sitter och äter hamburgare, eller rättare sagt fetaost burgare. 330g nötfärs, 1 äggvita, 30g fetaost + kryddor= muuuums!! Till det serveras en blandspenatsallad, saltgurka, hemmagjord kesella dressing och friscobröd. Blev en riktigt bra sen lunch/ tidig middag. anledningen att jag äter nu är för att jag ska och jobba ikväll. börjar 17,30 och det vi ska göra ikväll är att träna så det är ingen höjdare att komma dit nyäten. Dessutom har jag lärt mig att jag mår bäst av att få äta rätt ordentligt efter att jag tränat på kvällen så det blirr en middag till på jobbet ikväll. får väl se vad den kommer att bestå av. finns risk att det itne blir så nyttig! hehe.

Bröderna Lindh älskar varandra.


Så här fin mat serveras på leos lekland. en riktigt grym lunch måste jag säga! toast med parmaskinka och mozarellaost och till det en riktigt utsökt sallad. Endast oliverna lämnades kvar på tallriken.


Fredagkväll...

Fredagkväll, jag har ungarna och självklart måste jag ju då blogga lite, hehe. Just nu vägrar dom somna, dom fick ngo sova lite för länge idag på dan. Med lite tur kanske man får några minuters sovmorgon imorrn=) På tal om imorgon så blir det jobb på kvällen, dygnsjobb faktist. får väl se vad vi hittar på under dagen.
Igårkväll på jobbet hade vi först en trafikolycksövning där vi gick igenom arbetssätt och tekniker vid en trafikolycka. ruskigt nyttigt! Sen efter det så spelade vi innebandy en timme, vart ruskigt svettigt och när innebandyn var över bytte jag t-shirt, svepte en drink EAA och gick upp i gymmet. Det blev ett kortare benpass. Imorse när jag vaknade så åt jag frukost bestående av 1st gainomax och en liten kopp cashewnötter, riktigt smaskigt=) Sen testade jag moster energy low-carb. måste säga att den gav väl ingen märkbar energi och den smakade inte speciellt bra, gillar inte heller att dra i mig nått kolsyrat innan träning så den kommer inte att inhandlas igen. Väl uppe i gymmet så blev det ett rätt omfattande axelpass, tror det vart 5-6st övningar för axlarna och sen ett gäng övningar för magen bland annat brutal bänk. Nu ska jag försöka hitta på nån roliga film och se eller nått annat skojj att göra=)
Just jag, höll på glömma. åhhhhhhhhhhhhhh!! måste gnälla av mig för att jag inte är i sthlm nästa vecka. NAS och Damian Marley ska spela på grönan, hade ruskgit gärna varit där. tror väldigt mycket på den konserten!

testade solglasögon på stan för några veck...

201006084218 (MMS)

testade solglasögon på stan för några veckor sen. Gillade dom här rätt bra. Får väl se om det blir nått inköp. Sitter på jobbet och mms-bloggar. Nu är det snart läggdags.


Gaaaahhhh!!!!

Igår nrä jag skulle gå och lägga mig (för sent som vanligt) så började det åska och blixtra ute något så vansinnigt mycket! Jag kan lova att det är inte lätt att somna när fönstrerna skallrar och blixtarna lyser upp hela sovrummet fast man blundar och har persiennerna nerdragna. Sen när jag vaknade fortsatte eländet! Har bland annat fått tjaffsa med telia igen, blir så less på all skit som kommer och sparkar på en hela tiden!
Fick svar från Umeå häromdagen och jag fick inte jobbet jag hade sökt där så nu är det bara att sätta igång och söka jobb för fullt. jag har ju ett jobb men att gå tillbaka som tidnignsbud känns verkligen inte lockande. dels så kan jag inte ta hand om mina barn då eftersom att jag får så värdelösa arbetstider, dessutom är ju lönen ingen höjdare men framför allt mådde jag så dåligt av att jobba där sist så jag skulle nog inte palla det igen. Inte nån längre tid i alla fall.
Längtar till ikväll när jag får träna igen. igår hade jag träningsledigt efter 3 raka tränignsdagar och det var nog välbehövligt men nu är jag ruskigt peppad igen! har suttit och kollat träningsvideo 2 kvällar i rad. först var det Kai Greene och igår Ronnie Coleman. Inte för att jag strävar efter att se ut som dom men man blir ändå pappad av att se dom träna och alltid intressant med lite tips och sånt. Ikväll på jobbet ska vi även öva trafikolycka så jag hoppas att det inte regnar ute då. ska bli kul att få klippa lite och krossa lite rutor, hehe.
Nu börjar det bli lunchdags här hemma. tror det får bli äggröra med kallrökt lax för min del, vad grabbarna ska få har jag inte bestämt än.

RSS 2.0