Suits suits suits suits...




And Barney Stinson goes banaaanas!! Sjukt bra, sjuuuuukt braa!! =))

And the coach goes banaaanas!!



Gör en Edvin och lägger in ett härligt klipp på nordamerikansk hockey när det är som bäst. Önskar att jag skulle få se Skellefteå AIKs tränare "Säcken" agera så här nån gång.

Tacobuffé

Var in på stan i snöovädret idag och kom på nått som jag gärna gör till vana. Lördagsträna på hälsostudion och sen tacobuffé efteråt. Riktigt riktigt bra! Hälsostudion är ett nyrenoverat gym mitt i stan som är kanooon fint! Känns ganska troligt att det blir där jag köper kort om jag väl lyckas flytta in till stan nån gång. Och tacobuffén på kitchen var inte att leka med, fanns både köttfärs och kyckling + så klart de sedvanliga tillbehören. Muuuuuuums!!

Efter det så skjutsade pappa hem mig och vi startade igång bilen med hjälp av hans bil och startkablar. den gick som en klocka ända in till stan. hade bestämt mig för att köra en bra sväng för att batteriet skulle få ladda upp ordenligt. väl inne i stan så släppte en kylarslang för att fästet gått sönder. för att göra en lång historia kort så skyndade jag mig hem och 200meter hemmifrån började bilen koka... suck...
Är så less på att inte ha bil och bo här ut. känner mig så isolerad och allt bli så onödigt komplicerat!

har snart tuggat i mig ett helt paket med juicy fruit nu i afton och jag känner att träningsvärken i käkarna kommer att vara jämförbar med den jag har i benen...

10 ton i knäböj!!

jajjemensan, 10ton i knäböj tog jag idag, visserligen uppdelat på 100 repetitioner men ändå=)
Körde 10 gånger 10 på 100kg. var sjukt jobbigt!
Efter det pumpade jag ur ordentligt med benspark och lårcurl, sen lite vadpress och mage. ett riktigt skönt pass och jag känner det verkligen i benen, lär ju inte känns mindre imorgon=)

Fisken då... lite besviken på smaken faktist, trodde den skulle vara lite mer rödspätta men så god var den inte riktigt. men den var tillräckligt god för att det blir rester till middag imorrn.

Back on track!!

Jaa då var man tillbaka på banan igen. 92,8kg visade vågen imorse, skönt.
Tänkte väga mig ikväll när grabbarna ska bada och se hur stor skillnad det är på morgonvikt och kvällsvikt.

SLUTA  SNÖA NÅN GÅNG DÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lyxfällan...

Sitter och ser lyxfällan. Alltså den kvinnan hon är så vilsen så jag orkar inte äns göra ett utlägg här om hur korkad hon är och hur systemet här i landet fungerar när en sån idiot tillåts starta ett eget företag. helt sjukt!!!

Igår när jag skrev om panerad fisk så var det pangasiusfilé som jag menade och inte alaska pollok. har aldrig testat att panera pangasius tidigare men nån gång ska ju vara den första. när jag tänker efter så har jag nog aldrig panerat fisk överhuvudtaget mer än kanske nån gång på hemkunskapen eller så. har säkert sett när mamma gjort det nån gång för 113år sen men så svårt kan det väl inte vara!? hehe

Imorgon får båda grabbarna vara hemma från dagis. tur jag har det hyffsat lugnt i skolan och en snäll syster som vill leka med sina brorsbarn så jag får gå och träna.

Panerad fisk!

Vart så sjukt sugen på panerad fisk. har alaska pollok i frysen så jag ska nog ta fram det och laga till nån dag. tror det får bli i övermorgon för imorrn tänkte jag äta kyckling till middag och omelett till lunch. Har varit ruskigt slarvig med vad jag ätit nu ett tag så jag har nog gått upp nått kg senaste veckan. Men nu blir det nya tag igen. Nu när jag skrivit ut det här så måste jag ju hålla det också=) Känner mig ruskigt peppad vilket känns skönt. har upptäckt något som jag redan visste sen tidigare, jag är väldigt allt eller inget. framför allt när det gäller sötsaker. jag har väldigt svårt att bara fuska lite, det drar lätt iväg så jag måste hålla mig ifrån det helt. när det gäller mat är jag lite bättre på att hålla mig till bara en fuskmåltid.
hade ju tänkt ut och åka skidor i veckan men det blir det nog inget av. Melwin är sjuk så han får vara hemma med mig imorgon. stackarn har en sån jobbig hosta och feber. hoppas ingen av oss andra blir smittade.

Sitter och ser hockeyn nu. frustrerande när dom ligger under! hoppas verkligen dom kan vända det här nu i tredje perioden. Måste koncentrera mig ltie på det så kanske det går bättre för dom om dom känner mitt fulla stöd =)

Sooool !!

Va härligt det är när solen skiner!!
hoppas den gör det imorgon också för då hade jag tänkt ge mig ut på en skidtur. Idag blir det gymmet istället. Ska ner och pumpa upp ryggen och magrutorna lite tänkte jag=) Ska börja köra lite mer boll övningar för att bygga upp balans och styrka i bålen. Sen har jag tänkt försöka mig på lite negativa chins med extra vikt. Igår körde jag 30-30 intervaller på cykeln efter passet så idag tar jag en bastu istället=)

har ett litet projekt på gång som jag hoppas på att kunna genomföra. vill inte säga för mycket nu men håll gärna tummarna för mig så ska ni få veta så småningom hur det går med det.

Min mobil verkar ha lagt av, den hittar inget nät att koppla upp sig mot. ska försöka leta fram min gamla lur och kontakta 3 för att se om det går att göra någon deal med dom om en ny telefon. är riktigt sugen på SE Xperia X10 som verkar grym och ha en riktigt bra kamera. är less på skitkameran som jag har i min HTC diamond.

Ska även passa på att gratta Anna(Även kallad Snygg-Anna) som fyllar 26 unga år idag!

Nu känner jag att Rage X2 http://www.fairing.se/?p=678 börjar slå till så det är dags att skynda på att packa väskan och bege sig till gymmet.

Söndag och sol.

Ja idag är det söndag och soligt ute. Tänkte klä på grabbarna när ica har öppnat och gå ner för att inhandla lite käk. Ser ut att vara riktigt skönt ute när jag tittar genom fönstret. Grabbarna håller på att bygga en koja i mitt sovrum. tror dom tagit med sig varenda leksak i hela huset dit in nu. dom är så söta när dom springer runt och planerer och det är aldrig tyst, dom pratar hela tiden med varann. nu är det faktist mest melwin som låter. han har börjat prata jätte mycket. det är inte alltid man förstår vad han säger men det blir bättre och bättre. lucas däremot kan ju göra sig förstådd riktigt bra.
Hoppas vädret fortsätter så här så att jag kan ta mig ut i skidspåret nån dag i veckan. tänkte ta en långsväng nån dag. med långsväng menar jag lång i mina mått mätt, blir inte nån maraton distans direkt men längre än 30minuter i alla fall =)

Är riktigt sugen på en resa söderut snart, stockholm ligger väl nära till hands, för att få en liten boost av våren och få träffa lite kompisar och så. en dygnskryssning vore ju riktigt riktigt kul. får väl se om man kan lura med någon på en sån!?=)


Hääääärlig vinst!!

Färjestad-Skellefteå AIK 2-3!!!
Grymt skönt!!
Otroligt viktigt att ta en seger direkt på borta plan, nu har Skellefteå ett riktigt super läge inför den fortsatta kvartsfinalserien. Bara hoppas att dom kan hålla ihop spelet som dom gjorde idag och kanske liiiite bättre också, då är semifinalplatsen säkrad!!

Sista kvällen på Sandö nu. känns lite vemodigt på nått sätt. Nu är snart den här utbildningen avklarad och även om jag vill bort från den här sketna ön och få komma hem till grabbarna så känns det trist att lämna kompisarna här. vi kommer ju att ses ett par dagar i maj visserligen men det känns ändå som att det börjar gå mot slutet nu.

Nu måste jag sova så jag pallar med den praktiska examinationen som jag ska ha imorgon förmiddag.

Allt och inget...

Går som en gammal gubbe just nu. har en riktigt ordentlig träningsvärk precis som förutspått i mina ben efter söndagens träningspass. men det är härligt, då känner man att man lever och gör något bra=) Klämde av ett bra bröstpass i måndags och ett bra ryggpass igår så idag blir det nog vilodag. funderar på att gå upp på pubkvällen ikväll och ta en öl.

Har bland annat övat brand på vårdanläggning med 16st riktiga pensionärer som markörer idag. det var faktist riktigt kul, roligt när det händer något. många andra övning har varit lite sega för min del och jag har hamnat lite utanför händelsernas centrum även om jag flera gånger haft väldigt viktiga roller. men man vill ju vara i hetluften!
Nu är den här utbildningen snart över, bara ett par dagar kvar av den praktiska delen av utbildningen. känns lite sorgligt men samtidigt skönt. vill verkligen komma ut i arbetslivet nu. är less på att vara fattig student!!

Vart lite sugen på att söka jobb i sthlm i sommar. har ju varit sugen, till och från, några år att flytta mot huvudstaden och kanske börjar det bli dags snart. när jag hör andra berätta om larmfrekvens och vardagsarbete på stationerna runt om i landet så känner jag att det finns nog platser där jag skulle kunna passa in ännu bättre än hemma. jag trivs fantastiskt bra hemma! lätt roligaste jobbet jag haft och jag skulle absolut kunna trivas bra där i många år fram över. frågan är bara om det finns plats för mig där? neddragningar på gång så i dagsläget vet jag inte hur det kommer att se ut till hösten. mest troligt kommer det nog att dröja ett par år innan det finns jobb för mig och då kan jag ju lika gärna prova lyckan någon annan stans. fast redan nu till sommaren kan nog kanske vara lite för tidigt. blir svårt att få bostad och lyckas lösa allt praktiskt. sen har jag ju faktist ett hus som itne är sålt än...

Vill bara härifrån nu. kan inte slappna av riktigt och känner mig uppstressad hela tiden så det ska bli skönt att komma hem. sen längtar jag ju självklart efter mina små troll som väntar där hemma=)



Looptroop Rockers- Living on a prayer

Idag har jag suttit ute i solen och haft det bra och sen blev det lite innebandy på eftermiddan, var rätt omotiverad men lite blev det ialla fall. Nu ikväll har jag varit i gymmet och körde ben och lite mage. vart ett riktigt hårt pass! Körde 11set benböj varav 6st var riktigt tunga. direkt efter det satte jag mig i benpressen och körde 3 set på fullt magasin, 150kg. och 6 set vadpress. körde lite balans efter det, bra rehab för mina fotleder. Det är riktigt kul att träna på gymmet här för det är så mycket bättre musik jämfört med hemma på gymmet. där hemma är det bara radio som gäller medans här är det riktig träningsmusik. idag kom det upp lite LOK och Raubtier så då var jag ju tvungen att lyssna lite på det här på rummet efteråt också=)
Känner att jag kommer att få sota för det här benpasset imorgon, men det är det värt! =)

No Pain No Gain!!


Helg!!

Härligt med helg!
I eftermiddag blir det gym och sen innebandy och ikväll blir det bastu och nån öl. jag ska nog försöka hålla mig rätt lugn och städad men det finns säkert andra här som lär släppa lös lite. Hade nog tänkt se solsidan ikväll också=)
Imorgon åker vi ett gäng till Ö-vik för att se fotboll, allsvenska premiären, på olearys och äta lite god mat. Sen efter det intar vi fjällräven arena för att se MODO-Rögle. tyvärr vart det ju klart redan igår att modo inte kan gå till slutspel så det är ju en betydelselös match vilket känns lite trist men det finns väl risk för att det kommer att bli både foppa och markus näslunds sista match i deras respektive karriärer så det kan nog vara sevärt ändå. och framför allt blir det kul att få umgås med lite roligt folk.

Oj va roligt det är när man får possitiva kommentarer. har fått ett par i veckan alldeles nyss var det en klasskompis som sa att han tyckte att jag blivit så "bucklig" i kroppen som han så fint uttryckte det=) Med det sa han att han menade att jag blivit grov och tappat en del fett på kroppen. Igår hörde jag hur en kille som var en bit ifrån mig på gymmet sa till en annan "Jävlar va Jonas är bitig!" Jag blir så himla glad av att höra sånt där för det är ju det jag kämpar och sliter för, inte uppskattning från killar för min snygga kropp i första hand kanske... hehe. Nästa steg är att nån tjej ska uppmärksamma den också=))

Nu ska jag blanda en rage x2 och gå och pumpa axlarna lite innan det blir innebandy.

BJJ

Har haft ett par bra dagar här på Sandö nu. skolan flyter på riktigt bra, vi har många roliga lektioner som idag till exempel när vi hade skarp kem lektion och tittade på reaktioner av ammoniak, magnesium och flyt syre bland annat. Roligt med lärare som verkar sakna hämningar. dom häller ur ett oljefat som var fyllt med magnesium, fjuttar på och skrattar lite förnöjt åt sitt "hyss", eller ställer en liten gasoltub på en eld i en container och skrattar när det smäller=)
Fick veta idag att jag klarade måndagens tenta och det kändes ju riktigt bra!
Nu ikväll har vi varit ett gäng uppe i gymnastiksalen och tränat lite kampsport. en kille i klassen tävlar i shootfighting och BJJ så han agerade lite intruktör. är ju riktigt sugne på att testa på något sådant så jag passade på att få testa. var sjuuuukt kul!! fast nu ser jag ut som att jag ska vara med i en pollyreklam med blåa öron, hehe. Min nacke är också lite konstigt då den knakar och gnisslar på ett lite obehagligt sätt. Ska se om jag kan få till nån bra bild på mian öron och lägga upp imorgon, ids inte nu.
Snart helg!!
Dags att sova.

Sandö igen...

Jaa då var man på Sandö igen. Den här gången är sista långa närträffen för den här utbildningen. har en till närträff i maj som är 3 dagar kort men sen efter det är jag helt färdig här på ön. känns både bra och dåligt. har haft det ruskigt bra här med trevliga klasskamrater, bra träning och framför allt en intressant utbildning. Men nog ska det blir skönt att bli klar med utbildningen och ge mig ut i arbetslivet igen, bara hoppas att man kan få nått jobb. Ser ju lite halv mörkt ut på den fronten men man vet ju aldrig vad som kan dyka upp när man minst anar det=)
Idag har vi haft 2st teorilektioner och 1st tenta. känns som att tentan gick bra så jag hoppas att det stämmer, vore skönt att kunna släppa det och göra annat i helgen än att plugga till omtenta, finns annat plugg att göra då istället. Nu på kvällen var jag in till Kramfors en sväng och handlade lite käk till veckan som kommer. tycker kvantum här hade lite dåligt utbud men jag fick ihop en hyffsad matkasse till slut.(eller för att var ärlig vart det 2 kassar)

Helgen som var spenderades i Umeå. RIKTIGT trevligt! var som en väldigt lugn och stillsam förfest som ändå var väldigt trevlig och sen utgång på REX och även där var det trevligt, fick göra dansgolvet lite osäkert, haha.

Har haft ett par veckor av väldig huvudbry, riktigt jobbigt och det bara fortsätter. Det är så jobbigt med alla omöjliga val man måste göra här i livet. vill bara rymma från alla beslut som är så jobbiga. tankar som flyger runt i huvudet och hur mycket man än tänker så kommer man inte fram till något och om man skulle göra det så ändrar man sig ändå rätt snabbt och är tillbaka på ruta ett igen... Kan ingen vara så snäll och ta ett beslut åt mig? någon synsk som kan se min framtid och avgöra vilket beslut jag borde ta?

Nu måste jag snart försöka sova för imorgon börjar allvaret och då behöver jag all energi jag kan samla på mig.




Bilder!

Har just betalat räkningarna för den här månaden, lika upplyftande som vanligt...
Lägger upp ett par bilder istället för att tänka på räkningarna=)


  

1. Lucas och Melwin sover i sin nya vagn.
2. Lunchbuffé på lilla kina med Madde nån dag förra veckan, vart 2st sånna portioner.
3. Så här får man vara klädd när man ska gå de 3meterna till postlådan när det är -25grader ute.


Att dwarfa Brolle!

Morgonvikt: 93,1kg
Det trodde jag aldrig, har ätit i mitt tycke riktigt dåligt i veckan och trodde att jag stannat i vikt eller gått upp lite.
så det var en bra start på veckan! =)

På gymmet så fick jag chansen att dwarfa Brolle lite när han skulle träna och han såg verkligen ut som JR, haha.
Såg att han hade en ny tatuering sen sist jag såg honom, ena armen hade han fyllt ut med skyggor och stjärnor lite som jag vill ha det. Vart på nytt väldigt sugen på att gadda mig och längtar tills jag får råd med det. Fast min kommer att bli mycket snyggare än hans=)

Nu ska jag trösta skrikande ungar och göra middag, har lite bilder jag tänkte dela med mig av så vi får se om jag lägger upp dom ikväll.

RSS 2.0